Pvc Flooring, Vinyl Flooring, Plastik Flooring, Karet Flooring, Sports Flooring - Yichen
  • PVC Sports Flooring

    PVC Sports Flooring

    PVC Flake Sports Floor / Flooring (PVC Sports Plastic Flooring / Floor) utamané dipigunakaké kanggo pengadilan njero ruangan basket, tenes meja / ping pengadilan pang, pengadilan badminton, lapangan bola voli, tenis, gedung olahraga, kamar tari, taman kanak-kanak, sekolah, etc panggonan lan dolanan.

  • PVC Commercial Flooring

    PVC Commercial Flooring

    PVC vinil Commercial jogan / lantai utamané dipigunakaké kanggo / / pusat rumah sakit / papan pemulihan / tengah (kesehatan Recovery tengah / tengah), bandara / bis / sepur / sepur / stasiun, gym kamar tari, pusat blanja bazaar / Mal Shopping, workshop / pabrik , etc

  • PP Interlocking Tiles

    PP Interlocking Tiles

    PP interlocking Tiles / PP suspending interlocking lantai utamané dipigunakaké kanggo pengadilan ruangan basket, pengadilan badminton ruangan, table tennis ruangan / ping pengadilan pang, lapangan bola voli ruangan, tenis outdoor, TK dolanan ruangan, skating, kolam renang, etc panggonan.

  • karet Floor

    karet Floor

    Karet Floor / Flooring utamané dipigunakaké kanggo njero ruangan gym, anak ruangan kang / dicekel bocah 'dolanan, park, malang, mlaku bridge, trotoar / trotoar, kolam renang, etc panggonan

Shijiazhuang Yichen Sports Engineering Floor Co., Ltd, ing zona pembangunan High-tech Shijiazhuang, iku perusahaan produksi Integrasi, devoting dhewe kanggo rearching & ngembangaken, prodhuksi, marketing, nginstall lan layanan kanggo PVC lantai plastik.

Read More

Tampilan Kualifikasi

PPXFDB-Y-0
PPXFDB-Y-1
PPXFDB-Y-2
PVCDBZJBG-Y-0
PVCDBZJBG-Y-1
PVCDBZJBG-Y-2
PVCDBZJ-Y-0
PVCDBZJ-Y-1
PVCDBZJ-Y-2
SYDBZJ-Y-0
SYDBZJ-Y-1
SYDBZJ-Y-2
XJDBZJ-Y-0
XJDBZJ-Y-1
XJDBZJ-Y-2
XJDBZJ-Y-3

Contact Us

  • Shijiazhuang Yichen Sports Engineering Floor Co., Ltd
  • Telpon: 0086-13582031135
  • Telpon: 0086-311-85047332
  • E-mail: yichendiban@163.com
  • Fax: 0086-311-87319236

Enquiry Kanggo Pricelist

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Latest News