Prakawis kita - Shijiazhuang Yichen Engineering Floor Co., Ltd

Babagan awake dhewe

about01_pic01

YICHEN SOPRTS PLASTIC FLOOR CO., LTD

Kanthi iman apik lan kualitas paling apik, kita dadi pimpinan account internasional lantai plastik.

Shijiazhuang Yichen Sports Engineering Floor Co., Ltd, ing zona pembangunan High-tech Shijiazhuang, iku perusahaan produksi Integrasi, devoting dhewe kanggo rearching & ngembangaken, prodhuksi, marketing, nginstall lan layanan kanggo PVC lantai plastik.

Our company ketemu ing 2006. Punika ageng saking Negara lan Bebarengan enterprisewho duwé digawe ing 1984, salah siji saka pelopor kanggo nggoleki & Ngembangaken lan prodhuksi PVC jogan plastik. We kudu profesional riset lan pangembangan sawijining tim kita dhewe, sing dijamin Kepemimpinan kita in Chinese industri jogan PVC plastik ing dadi akeh taun.

Ing awal madegipun Yichen, kita utamané sumber independen riset lan dikembangaké PVC seri olahraga jogan kita kanggo kita domestik & 

distributor internasional lan perusahaan engineering, njupuk reputasi apik banget saka kita pelanggan. Ing wektu sing padha, kita njupuk theinnovation minangka konsep pembangunan, supaya nggoleki lan ngembangaken produk anyar. Ing 2014, kita dibukak seri jogan komersial, kalebet marmer gandum PVC jogan, UV TK seri PVC jogan, PVC jogan komersial kapadhetan backing etc, menehi kualitas luwih dhuwur lan

Kita wis padha pindhah certificate saka ISO: 9001, ISO14001, BV Prancis, BWF lan CE etc. Kajaba iku, kita dadi anggota Heber kamar E-Commercial lan salah siji saka perusahaan direktur integritas Yanzhao Kamar E-Commercial ing 2013 . Hebei kamar e-Commercial iku kamar perdagangan kaca pisanan komersial ing provinsi Hebei.

We Yichen wong ngrungokake roh perusahaan saka "Tumindak dhéwé ing masyarakat dening ikhlas, entuk kita Karir dening iman, urip karo kualitas, berkembang kanthi rukun." Lan njupuk "Ana mung pikiraken mati-mangsa, nanging ora pasar mati-mangsa ; Ana mung pikirane banget, nanging ora pasar banget "minangka asas operasi kita, apa positif, nyediakake produk kualitas liyane sing luwih dhuwur lan layanan sing luwih apik kanggo pelanggan liyane. Yichen iku pilihan becik ,. ayo kang bisa bebarengan lan mbangun mangsa luwih bebarengan.

about_pic02

WhatsApp Online Chat !