News

  • Cara kanggo milih olahraga lantai plastik?
    Post wektu: Jul-27-2018

    Jogan plastik Dina iku jinis anyar saka materi hiasan awak cahya kabeh ndonya. Iku banget populer saiki. Iku produk banget populer ing China, Japan, Korea, Eropa lan Amerika Serikat. Saiki wis mandhiri banget uga ing kutha-kutha gedhe lan medium-ukuran ing China, lan wis b ... Read more »

  • perusahaan kang kang PVC lantai olahraga luwih?
    wektu Post: Aug-10-2015

    PVC lantai olahraga jenis lantai dikembangaké khusus kanggo lemah olahraga kanthi nggunakake Bahan PVC. Khusus, kang diprodhuksi dening technique scrape nutupi utawa nutupi calendering, extruding utawa technique penet, ing sheet landasan dadi, nggunakake PVC lan co-Polymer resins minangka bahan baku utama ... Read more »

WhatsApp Online Chat !