perusahaan kang kang PVC lantai olahraga luwih?

PVC lantai olahraga jenis lantai dikembangaké khusus kanggo lemah olahraga kanthi nggunakake Bahan PVC. Khusus, kang diprodhuksi dening technique scrape nutupi utawa nutupi calendering, extruding utawa technique penet, ing sheet landasan dadi, nggunakake PVC lan resins co-Polymer minangka bahan baku utama banjur nambah ngisi, plasticizer, Stabiliser, colorant lan bahan tambahan liyane.

1527819206114288.jpg

Banjur kang perusahaan PVC olahraga jogan luwih? Ing olahraga jogan of Langkawi Yichen Sports Engineering Floor Co., Ltd wis werna padhang, pola cetha lan tèkstur, lapisan transparan lan fitur apik saka antislip, panyerepan kejut, lan sapiturute jogan wis liwati certificate saka lingkungan Proteksi, ijo lan eco produk -friendly. Bisa digunakake kanggo panggonan karo syarat lingkungan Proteksi, kayata area lalu lintas dhuwur kaya rumah sakit, taman kanak-kanak, etc. Uga, instalasi PVC jogan gampang banget lan trep. Mung karo beton poto-gawe tingkat, bisa diinstal, lan ana ora bakal gangguan polusi amba sajrone instalasi.

Shijiazhuang Yichen Sports Engineering Floor Co., Ltd., minangka produsen profesional saka PVC jogan olahraga, wis kontrol kualitas ketat lan layanan sawise-sales unggul, njupuk sing saben customer ditampa produk qualified.

tanggungan Quality Product: Kita produk ora duwe prabédan werna (kumpulan padha), pinggiran wol pinggiran godhong lotus, bulge, kekandelan ora rata, ambu ora enak lan masalah imperfections liyane. Kabeh produk Yichen bakal labeled karo certificate qualified sadurunge ninggalake pabrik. Uga ing babar pisan produk dhewe 6 taun (dhuwur mburi), 2 taun kanggo kualitas umum. (Kajaba produk khusus selaras lan abang kualitas sing disebabake panggunaan, instalasi, pangopènan miskin.)

produk utama Shijiazhuang Yichen Sports Engineering Floor Co., Ltd: lantai plastik, PVC jogan, jogan olahraga, UV seri jogan, jogan kabeh podho etc. Kita produk sing ora mung tampi ing pasar domestik, nanging uga ing pasar oversea. lantai Yichen wis reputasi sing rada apik lan iman lan kerjasama apik karo klien domestik lan jaban rangkah kita ing kualitas produk, layanan lan sawise-sales service, etc


wektu Post: Aug-10-2015
WhatsApp Online Chat !