pvc basket njero ruangan india olahraga jogan

pvc basket njero ruangan india olahraga jogan

Short Description:

Place of Origin: Hebei, China (Mainland) Brand Name: YICHEN Model Number: yc-008 Sport: ...


Detail produk

Tags Product

Panggonan Asal:
Hebei, China (Mainland)
Jeneng merek:
YICHEN
Panggil Model:
YC-008
Olahraga:
basketball
fungsi:
stabilitas atrong lan mari
specification:
1.5m * 15m
lumahing:
lichi, gandum net, wedhi gandum, gandum kayu
werna:
murni werna
kekandelan:
4.5mm / 6.0mm
Panggunan:
lantai kayu ngalangi
Product Name:
pvc basket njero ruangan india olahraga jogan
aplikasi:
njero ruangan olahraga, kantor, apartemen etc
certificate:
ISO9001: 2000 ISO14001: 2004 EN14904 (Prancis Labosport)
Nggawe:
backing alus, backing ngalangi

Packaging & Delivery

Details Packaging
delivery Wektu
ing 7 dina sawise nampa pembayaran

pvc basket njero ruangan india olahraga jogan
 
 
Product Description
lantai kayu ngalangi                                                                       

Struktur jogan pvc:

kaluwihan:

1. Made produk konservasi materi lan lingkungan prawan: rwaning jamur-resistance lan Processing antibacterial technical.

2. PVC siji-mati produk piso nutupi

3. 100% PVC murni nyandhang-tahan jas, supaya nduweni urip kang paling dawa ing produk congeneric.

4. wektu babar pisan Quality iku enem taun lan urip layanan anggere sepuluh taun.

5. mobilitas Good, anti-tuwa, banyu-bukti, kang tahan geni, geser Nyegah, lan bisa kanggo nyegah asam & Alkali.

6. instalasi Gampang lan pangopènan.

Siji standar ukuran badminton pengadilan Keterangan:

Lebar Single Roll 1.5 / 1.8m
Length saka Roll 15m
Pola lumahing Pola kayu
Kekandelan saka Coat Wear-resisting 1.5mm
Total kekandelan 4.5mm
Total Length & Lebar Pengadilan borderline 28mX15m
Total Length & Lebar Floor 40.8mX22.2m
Total Area saka Floor 906 sqm

 

 

 

gambar project:

  

 

 

 

 

 
Packaging & Shipping

Packing: karo kertas tabung nang banyu-bukti kraft nutupi watara

 

Wektu kiriman: kita bisa Book papan shipping ing 15 dina sawise pembayaran lengkap

term Pembayaran: 100% T / T

 

 

Layanan kita

 

conto:

 

 

Ningali pracaya, yen sampeyan ndeleng conto kita, aku sampeyan bakal wareg karo wong-wong mau.

Aku duwe loro cara kanggo milih saka:

1. Sampeyan bisa ngrancang perusahaan Express internasional cooperated ing negara kanggo njupuk barang.

 

2. Kita bisa takon Express internasional ing china kanggo kapal kanggo sampeyan lan kita bakal milih murah siji lan pitutur marang kowe pinten iku bakal biaya sing.

 

 

 

Informasi Company

 

1. Pambuka:

 

 Shijiazhuang  Yichen Sports Engineering Floor  Co., Ltd  is a specialized supplier of floor covering, dealing in sales, installation 

lan sawise-sales service saka PVC lantai plastik. Our company Penyetor manéka barang-barang sing kapisah dhuwur, tengah, 

lan gelar kurang, kalebu PVC murni werna muter jogan, lantai model watu, PVC sheet embossed utawa Rolling, karet

 jogan, ing jogan Emery, ing jogan antistatic, ing jogan epoxy, ing jogan nyandhang-resisting lan ing. Kita bisa nyedhiyani 

mapeng lan instalasi saka timer gawe tingkat uga latar plastik olahraga yen perlu.

 

 

(2) Aplikasi:

 

The PVC jubin plastik bisa Applied kanggo acara latihan, kayata museum badminton, museum tenis meja, bale voli, 

basket bale, museum handball lan panggonan kompetisi liyane. Padha uga digunakake ing fitness panggonan umum, gym, studio tari,

 sekolah, kamar multi-fungsi, Kindergartens, toko peralatan olahraga, kantor, pusat blanja, rumah sakit, Hotel .Pabrik lan liyane 

 
FAQ

Sincerely pangarep-arep kita bisa mbangun sesambetan pengusaha long-term stabil banget karo perusahaan esteemed.

Sembarang pitakonan, pls hubungi kula ing-line utawa e-mail.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !