PVC Flooring, vinyl Flooring, Plastik Flooring, karét Flooring, Olahraga Flooring - Yichen
  • PVC Olahraga Flooring

    PVC Olahraga Flooring

    PVC Plastik Olahraga lanté / Flooring (PVC Olahraga Plastik Flooring / lanté) utamana dipaké pikeun pangadilan indoor baskét, ténis méja / ping pangadilan pang, pangadilan badminton, pangadilan voli, pangadilan ténis, gim, kamar tari, TK, sakola, jsb tempat na tempat kaulinan.

  • PVC komérsial Flooring

    PVC komérsial Flooring

    PVC vinyl komérsial flooring / lantai utamana dipaké pikeun / / puseur rumah sakit / rehabilitasi / puseur (kaséhatan recovery puseur / puseur), bandara / beus / karéta / subway / stasiun, gim kamar tari, puseur balanja basar / mall balanja, workshop / pabrik , jsb

  • PP Interlocking Kotak

    PP Interlocking Kotak

    PP interlocking Kotak / PP suspending interlocking lanté utamana dipaké pikeun pangadilan outdoor baskét, pangadilan badminton outdoor, ténis méja outdoor / ping pangadilan pang, pangadilan voli outdoor, pangadilan ténis outdoor, TK tempat kaulinan outdoor, skating, kolam renang ngojay, jsb tempat.

  • karét lanté

    karét lanté

    Karét lanté / Flooring utamana dipaké pikeun indoor gym, barudak outdoor urang / kids 'tempat kaulinan, taman, bentang, suku sasak, trotoar / jalan aspal, kolam renang ngojay, jsb tempat

Shijiazhuang Yichen Olahraga Plastik lanté Co., Ltd, ayana di zone ngembangkeun High-tech Shijiazhuang, mangrupakeun perusahaan produksi terpadu, devoting sorangan mun rearching & ngamekarkeun, mroduksi, pamasaran, masang jeung jasa pikeun PVC lanté plastik.

Maca deui

Tampilan tina kualifikasi

PPXFDB-Y-0
PPXFDB-Y-1
PPXFDB-Y-2
PVCDBZJBG-Y-0
PVCDBZJBG-Y-1
PVCDBZJBG-Y-2
PVCDBZJ-Y-0
PVCDBZJ-Y-1
PVCDBZJ-Y-2
SYDBZJ-Y-0
SYDBZJ-Y-1
SYDBZJ-Y-2
XJDBZJ-Y-0
XJDBZJ-Y-1
XJDBZJ-Y-2
XJDBZJ-Y-3

kontak Us

  • Shijiazhuang Yichen Olahraga Plastik lanté Co., Ltd
  • Telepon: 0086-13582031135
  • Telepon: 0086-311-85047332
  • Surélék: yichendiban@163.com
  • Fax: 0086-311-87319236

Panalungtikan Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

panganyarna News