Nepangkeun - Shijiazhuang Yichen Plastik lanté Co., Ltd

Tentang Kami

about01_pic01

YICHEN SOPRTS palastik lanté CO., LTD

Kalawan iman alus sarta kualitas pangalusna, urang nu jadi pamingpin brand internasional ngeunaan lanté plastik.

Shijiazhuang Yichen Olahraga Plastik lanté Co., Ltd, ayana di zone ngembangkeun High-tech Shijiazhuang, mangrupakeun perusahaan produksi terpadu, devoting sorangan mun rearching & ngamekarkeun, mroduksi, pamasaran, masang jeung jasa pikeun PVC lanté plastik.

parusahaan urang ieu kapanggih dina 2006. Hal ieu tumuwuh kaluar Nagara jeung koléktif enterprisewho Milik anu dijieun taun 1984, salah sahiji pelopor pikeun nalungtik & berkembang ngahasilkeun PVC flooring plastik. Urang kudu profésional panalungtikan sarta pamekaran bebas tim kami sorangan, yén dijamin kapamimpinan urang di Cina Industri flooring PVC palastik di jadi sababaraha taun.

Dina awal ngadegna Yichen kami utamana nyadiakeun bebas researched sarta dimekarkeun PVC runtuyan olahraga flooring urang keur urang domestik & 

distributor internasional jeung parusahaan rékayasa, meunang reputasi pohara alus ti nasabah urang. Dina waktu nu sarua, urang nyandak theinnovation salaku konsép ngembangkeun, tetep nalungtik tur ngamekarkeun produk anyar. Dina 2014, urang dibuka runtuyan flooring komérsial, kaasup runtuyan marmer sisikian PVC flooring, UV TK runtuyan PVC flooring, PVC flooring komérsial kalawan kapadetan Nyieun jsb, mere kualitas leuwih luhur tur

Simkuring geus kaliwat sertipikat ti ISO: 9001, ISO14001, BV Perancis, BWF na CE jsb Sajaba ti éta, urang jadi anggota Heber chamber of E-komérsial sarta salah sahiji perusahaan diréktur integritas Yanzhao Kamar E-komérsial di 2013 . Hebei Kamar E-komérsial teh chamber dagang ékspor mimiti komérsial di propinsi Hebei.

Urang Yichen jalma nurut sumanget perusahaan tina "Ngalaksanakeun Sunan Gunung Djati di masarakat ku kajembaran, ngahontal karir urang ku iman, salamet kalayan kualitas, ngamekarkeun jeung harmoni." Na nyandak "Aya mung pamikiran kaluar-musim, tapi euweuh pasar diluar-musim ; Aya ngan hiji pikiran lemah, tapi euweuh pasar lemah "salaku prinsip operasi urang, gawe positif, nyadiakeun produk kualitas leuwih luhur tur jasa hadé pikeun leuwih konsumén. Yichen mangrupa pilihan alus anjeun ,. hayu urang gawé bareng jeung ngawangun mangsa nu bakal datang leuwih hadé babarengan.

about_pic02

WhatsApp Online Chat !