parusahaan nu urang PVC lanté olahraga mangrupa hadé?

PVC lanté olahraga mangrupakeun jenis lanté dimekarkeun husus pikeun tanah olahraga ku ngagunakeun Bahan PVC. Husus, éta dihasilkeun téhnik ngikis palapis atawa palapis calendering, extruding atawa téhnik pencet, dina lambaran substrat kontinyu, maké PVC na résin ko-polimér salaku bahan baku utama lajeng nambahkeun filler, plasticizer, penstabil, colorant jeung bahan bantu lianna.

1527819206114288.jpg

Lajeng nu parusahaan PVC olahraga flooring téh hadé? Olahraga flooring of Shijiazhuang Yichen Olahraga Plastik lanté Co., Ltd boga warna caang, pola jelas tur tékstur, lapisan transparan sarta fitur hade antislip, daya serap shock, jsb flooring geus lulus akte panyalindungan lingkungan, nyaeta héjo sarta eco produk -friendly. Ieu bisa dipaké pikeun tempat kalawan syarat perlindungan lingkungan, kayaning aréa lalulintas tinggi kawas rumah sakit, TK, jeung sajabana ogé, instalasi PVC flooring urang pisan nu panggampangna tur merenah. Ngan ku beton timer leveling, éta bisa dipasang, tur aya moal jadi polusi noise badag salila instalasi.

Shijiazhuang Yichen Olahraga Plastik lanté Co., Ltd., salaku produsén profésional ti PVC flooring olahraga, boga kontrol kualitas ketat tur jasa saatos-jualan punjul, mastikeun yén unggal customer narima hiji produk mumpuni.

jaminan Quality produk: produk kami teu boga bédana warna (angkatan sarua), ujung woolen, ujung daun Seroja, nonjol, ketebalan henteu rata, bau jeung masalah imperfections lianna. Sadaya produk Yichen bakal dilabélan ku sertipikat mumpuni saméméh ninggalkeun pabrik. Oge jaminan pikeun produk sorangan 6 taun (tinggi tungtung), 2 taun pikeun kualitas umum. (Iwal produk husus ngaropéa sarta ngurangan kualitas disababkeun ku pamakéan, instalasi, pangropéa goréng.)

produk utama Shijiazhuang Yichen Olahraga Plastik lanté Co., Ltd: lanté plastik, PVC flooring, flooring olahraga, UV runtuyan flooring, flooring homogen jsb. produk urang teu ukur tampi di pasar domestik, tapi ogé di pasar oversea. floor Yichen boga reputasi pohara alus sarta iman jeung gawé babarengan anu alus kalawan klien domestik jeung luar negeri urang dina kualitas produk, jasa sarta sanggeus-jualan jasa, jsb


waktos pos: Aug-10-2015
WhatsApp Online Chat !