PVC baskét indoor india olahraga flooring

PVC baskét indoor india olahraga flooring

Pondok Description:

Place of Origin: Hebei, China (Mainland) Brand Name: YICHEN Model Number: yc-008 Sport: ...


jéntré produk

Tags produk

Tempat Asal:
Hebei Province, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
YICHEN
Jumlah modél:
YC-008
olahraga:
baskét
fungsi:
stabilitas atrong na resilience
spésifikasi:
1.5m * 15m
beungeut:
lichi, sisikian net, pasir gandum, sisikian kai
kelir:
warna murni
ketebalan:
4.5mm / 6.0mm
pamakéan:
flooring kai padet
Ngaran Produk:
PVC baskét indoor india olahraga flooring
aplikasi:
indoor olahraga, kantor, susun jsb
Sertipikat:
ISO9001: 2000 ISO14001: 2004 EN14904 (Perancis Labosport)
Nyieun:
Nyieun lemes, Nyieun padet

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
Waktos pangiriman
dina 7 dinten saatos nampi bayaran

PVC baskét indoor india olahraga flooring
 
 
Pedaran Produk
flooring kai padet                                                                       

Struktur flooring PVC:

kaunggulan:

1. Dijieun produk konservasi bahan jeung lingkunganana parawan: daun kapang-lalawanan jeung ngolah antibakteri teknis.

2. PVC hiji-off produk péso palapis

3. 100% PVC murni maké-tahan jaket, ku kituna boga hirup pangpanjangna di produk congeneric.

4. jaman jaminan Quality nyaéta genep taun sarta hirup jasa nyaeta salami sapuluh taun.

5. mobilitas Good, anti sepuh, cai-buktina, fireproof, slide-pencegahan, sarta bisa endure asam & alkali.

6. instalasi Mudah jeung perawatan.

Pikeun hiji standar ukuran badminton pangadilan spésifikasi:

Rubak Single Roll 1.5 / 1.8m
Panjang Roll 15m
Pola permukaan Pola kai
Ketebalan tina Lambang ngagem-resisting 1.5mm
total ketebalan 4.5mm
Total Panjang & Width of Pangadilan wates 28mX15m
Total Panjang & Width tina lanté 40.8mX22.2m
Total Wewengkon di lanté 906 sqm

 

 

 

gambar proyék:

  

 

 

 

 

 
Bungkusan & pengiriman barang

Packing: kalawan tube kertas jero na cai-buktina kraft nutupan sabudeureun

 

waktos pangiriman: urang tiasa buku rohangan ongkos dina 15 poé sanggeus pangmayaran pinuh

istilah pembayaran: 100% T / T

 

 

Layanan kami

 

sampel:

 

 

Ningali percaya, lamun ningali sampel urang, Jigana maneh bakal wareg sareng maranehna.

Kuring boga dua padika pikeun anjeun milih tina:

1. Anjeun tiasa nunjuk parusahaan express internasional Anjeun cooperated di nagara anjeun ka dipulut barang.

 

2. Urang tiasa konsultasi ka express internasional di china keur ngilikan ka anjeun jeung kami bakal milih cheapest salah jeung ngabejaan ka maneh sabaraha eta bakal ngarugikeun anjeun.

 

 

 

Émbaran parusahaan

 

1) Perkenalan:

 

 Shijiazhuang  Yichen Olahraga Plastik lanté  Co., Ltd  is a specialized supplier of floor covering, dealing in sales, installation 

sarta sanggeus-jualan jasa tina PVC lanté plastik. parusahaan urang suplai rupa hébat barang nu dipisahkeun tinggi, tengah, 

jeung sasmita low, kaasup nu PVC warna murni roll flooring, lanté modél batu, PVC lambar éta embossed atanapi rolling, karét éta

 flooring, anu flooring Emery, anu flooring antistatic, anu flooring epoxy, anu flooring maké-resisting jeung saterusna. Bisa méré 

paving tur instalasi diri leveling ogé grounds palastik olahraga lamun perlu.

 

 

(2) Aplikasi:

 

The PVC floors plastik bisa dilarapkeun ka tempat latihan, kayaning musium badminton, musium ténis méja, aula voli, 

baskét aula, musium tangan jeung tempat kompetisi lianna. Aranjeunna oge dipake dina kabugaran tempat publik, gim, studio tari,

 sakola, kamar multi-fungsi, kindergartens, toko alat-alat olah raga, kantor, puseur balanja, rumah sakit, hotél .factories sarta séjén 

 
FAQ

Tulus mudahan urang tiasa ngawangun hubungan koperasi jangka panjang pisan stabil ngandung perusahaan esteemed.

Patalékan, PLS ngahubungan kuring dina garis atanapi e-mail.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !